رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري با اشاره به برنامههاي اين سازمان براي جذب هفت ونيم ميليون گردشگر خارجي در سال 91 يادآور شد: اين موضوع به طور جدي در دستور کار اين سازمان قرار دارد و در حال حاضر زيرساختهاي جذب اين تعداد گردشگر خارجي به کشور فراهم است.
موسوي با اشاره به لايحه ايجاد منطقه آزاد مذهبي در سه شهر زيارتي مشهد، قم و شيراز خاطر نشان کرد: اين لايحه در حال حاضر مراحل پاياني تدوين خود را در سازمان ميراث فرهنگي طي کرده و اميدواريم تا پايان سال جاري به طور کامل آماده و تقديم دولت شود.
وي اضافه کرد: بعد از تکميل، اين لايحه از سوي دولت بررسي و سپس به مجلس شوراي اسلامي تقديم خواهد شد و در صورت تصويب اين لايحه در مجلس شاهد يک تحول اساسي در حوزه گردشگري مذهبي خواهيم بود.
معاون رئيسجمهور در پاسخ به سوالي در خصوص ايجاد زيرساختهاي گردشگري در سه شهر زيارتي مشهد، قم و شيراز نيز گفت: هفته گذشته با شهردار قم در خصوص تامين زيرساختهاي جذب گردشگران مذهبي به اين شهر جلسه داشتيم و مقرر شد در صورت تامين زمين تعدادي هتل در اين شهر احداث شود.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري با اشاره به ديگر برنامههاي اين سازمان در خصوص جذب ميليونها گردشگر خارجي اضافه کرد: تلاش براي لغو رواديد با 60 کشور دنيا، صدور ويزاي فرودگاهي و همچنين صدور ويزاي الکترونيکي از مهمترين اقدامات سازمان ميراث فرهنگي براي دستيابي به رقم جذب 20 ميليون گردشگر خارجي تا افق 1404 است.
موسوي يادآور شد: در همين خصوص جلساتي را با وزارت امور خارجه برگزار کرده و به توافقات بسيار خوبي نيز دست يافتهايم.
معاون رئيسجمهور با بيان اين که آمادگي کامل براي لغو رواديد با تمامي کشورهاي دنيا به جز کشورهايي که خط قرمز نظام محسوب ميشوند را داريم، خاطر نشان کرد: به موازات ورود گردشگران خارجي ميتوان زيرساختهاي اقامتي و رفاهي آنان را نيز تامين و تکميل کرد.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به ضرورت تعامل اين سازمان با رسانههاي جمعي يادآور شد: سازمان ميراث فرهنگي براي پيشبرد اهداف خود نيازمند تعامل و همکاري با اصحاب رسانه خصوصاً رسانه ملي است.
موسوي با بيان اين که ماموريتهاي سازمان ميراث فرهنگي در داخل و خارج از کشور بسيار پيچيده و سنگين است، ادامه داد: براي پيشبرد اهداف اين سازمان که بخشي از اهداف عاليه نظام مقدس جمهوري اسلامي است نيازمند تعامل، همکاري و همفکري با رسانههاي گروهي از جمله رسانه ملي هستيم.
وي همچنين تاکيد کرد: از نظر اين سازمان تمامي رسانهها يکسان هستند و تعامل با خبرنگاران و رسانههاي گروهي در دستور کار مديران سازمان ميراث فرهنگي قرار دارد.
موسوي با اشاره به اعطاي وام سفر خاطر نشان کرد: در اين رابطه با 3 بانک عامل در خصوص ليزينگ سفر به توافق رسيدهايم و اين بانکها به مبالغ مشخص و با سود مناسب به متقاضيان سفرهاي داخلي وام اعطا ميکنند.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به ماموريتهاي اين سازمان در حوزه ميراث فرهنگي و کاوشهاي باستانشناسي خاطر نشان کرد: سال 91 شاهد يک جهش جدي در حوزه کاوشهاي باستانشناسي خواهيم بود.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در پاسخ به سوال ديگري در خصوص تعهد اين سازمان مبني بر ايجاد اشتغال در کشور ادامه داد: سازمان ميراث فرهنگي به تعهد خود در اين زمينه عمل کرده و اين در حالي است که اگر بتوانيم در سال 91 به رقم جذب 5/7 ميليون گردشگر خارجي دست يابيم شاهد ايجاد 2 ميليون فرصت شغلي مستقيم و 5/3 ميليون فرصت شغلي غيرمستقيم در کشور خواهيم بود.
وي با بيان اين که سازمان ميراث فرهنگي ميتواند به تنهايي مشکل اشتغال کشور را رفع کند خاطر نشان کرد: در صورتي که موفق به جذب 20 ميليون گردشگر خارجي به کشور شويم علاوه بر اين که شاهد ارزآوري و همچنين توسعه پايدار در کشور هستيم ميتوان به ايجاد ميليونها شغل مستقيم و غيرمستقيم نيز در کشور اميدوار بود.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري با اشاره به ماموريت ديگر اين سازمان در حوزه صنايعدستي و هنرهاي سنتي نيز يادآور شد: در سال آينده شاهد يک جهش بسيار فوقالعاده در حوزه صادرات صنايعدستي خواهيم بود.
موسوي با بيان اين که بايد تلاش کرد تا صنايعدستي در سبد خريد خانوار جاي گيرد اظهار داشت: در عين حال براي صادرات صنايعدستي نيز برنامهريزيهاي مناسبي انجام شده و در سال 91 شاهد رشد 300 درصدي در صادرات صنايعدستي خواهيم بود.
معاون رئيسجمهور در همچنين در پاسخ به سوال ديگري در خصوص بازگرداندن الواح هخامنشي از آمريکا يادآور شد: سازمان ميراث فرهنگي تمام تلاش خود را براي بازگرداندن اين الواح به کار گرفته است.
وي در عين حال با انتقاد از برخي رسانهها در انعکاس خبر مربوط به لايحه سناي آمريکا در خصوص فروش اشياي تاريخي ايران اضافه کرد: بر اساس قوانين بينالمللي هيچ کشوري حق فروش و حراج آثار تاريخي کشور ديگري را ندارد.
وي در پاسخ به سوال ديگري در خصوص توسعه و تقويت توريسم مذهبي يادآور شد: براي دستيابي به جذب ميليونها گردشگر مذهبي علاوه بر تدوين لايحه ايجاد منطقه آزاد مذهبي در سه شهر زيارتي مشهد، قم و شيراز، مرمت، احيا و نوسازي بقاع متبرکه در سراسر کشور نيز در دستور کار اين سازمان قرار دارد.
موسوي با بيان اين که مرمت بقاع متبرکه يکي از دغدغههاي مقام معظم رهبري نيز به شمار ميآيد، اضافه کرد: توجه به مرمت، حفظ، نوسازي و احياي بقاع متبرکه در سراسر کشور ميتواند به جذب گردشگر مذهبي در کشور کمک کند.
معاون رئيسجمهور همچنين به ايجاد موزه هنرهاي سنتي در کشور اشاره کرد و افزود: بزودي موزه هنرهاي سنتي در ساختمان مجموعه فرهنگي و هنري ارگ آزادي تهران ايجاد خواهد شد که يک موزه فاخر در حوزه هنرهاي سنتي و صنايعدستي خواهد بود.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همچنين به تلاشهاي اين سازمان در خصوص مرمت بناهاي تاريخي کشور اشاره کرد و افزود: اين مهم نيز به صورت جدي در اين سازمان دنبال ميشود و حتي شوراي فني ميراث فرهنگي کشور نيز مجدداً راهاندازي شده است.
معاون رئيسجمهور در پايان اين نشست خبري در پاسخ به سوال ديگري درباره برگزاري نمايشگاههاي بينالمللي نيز گفت: برگزاري نمايشگاههاي گردشگري در کشورهاي خارجي از اين پس با يک برنامهريزي مناسب و دقيق پيگيري خواهد شد.
موسوي با اشاره به نقش رسانهها در معرفي هر چه بهتر جاذبههاي گردشگري ايران خاطر نشان کرد: از سال 91 همزمان با برگزاري نمايشگاههاي بينالمللي يک گروه رسانهاي نيز براي پوشش اخبار اين نمايشگاهها و همچنين معرفي قابليتها و جاذبههاي گردشگري ايران به نمايشگاههاي بينالمللي اعزام خواهند شد.
به گزارش ميراث آريا ، معاون رئيس جمهور در پايان صحبتهاي خود با تبريک فرارسيدن سال نو بار ديگر بر تعامل هر چه بيشتر اين سازمان با رسانهها تاکيد و خواستار تقويت ارتباط، تعامل و همفکري رسانهها با سازمان ميراث فرهنگي کشور شد.
/108
انتهای پیام/